ACTIVITATS

CASALS DE VACANCES

En període de vacances escolars de Nadal, Estiu, Setmana Santa…cada any des del Consell Esportiu de la Segarra us oferim la possibilitat de compaginar aquestes dates de festivitat amb els nostres casals de vacances!

VEURE ELS CASALS

ACTIVITATS ESPORTIVES ESCLOLARS

L’objectiu principal d’aquestes activitats és contribuir a millorar el desenvolupament motriu, personal i emocional del i la participant de les activitats escolars esportives, així com, potenciar els valors positius que aporta l’esport a través d’aquestes.

VEURE ACTIVITATS

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya.

VEURE ACTIVITATS

PLÀ CATALÀ D’ESPORTS A L’ESCOLA

El Pla pretén posar a l’abast de tots els alumnes de primària i secundària la pràctica d’activitats físiques i esportives, i aprofitar el gran potencial d’aquestes activitats per contribuir a la formació personal i cívica dels nostres infants i joves.

VEURE ACTIVITATS

ACTIVITATS ADULTS

Podreu trobar-hi cursets de gimnàstica de manteniment, tonificació, zumba, activitats aeròbiques dirigides, organitzacio de caminades de marxa nòrdica, cursets de natació i Aquagym a l’estiu i molt més!

VEURE ACTIVITATS

ESCOLA BTT

Si vols aprendre a anar en bicicleta tot terreny per la zona de La Segarra, apunta’t amb nosaltres!

VEURE ACTIVITATS

PÀDEL SANT GUIM

Descobrim el pàdel pels més novells. Nens/es que no han practicat mai. Aprenen gaudint. Tècnica bàsica i nocions de rebots.
Avançem amb els més rodats. Poliment de la tècnica i descobrim nous cops de pàdel. Tàctiques de pre-competició amb possibilitat de participació a l’equip del club.

VEURE ACTIVITATS

FORMACIÓ: CIATE

A continuació trobareu la informació relativa al curs d’iniciació a tècnic esportiu

VEURE properes formacions