Casal de Setmana Santa

GUISSONA

Benvolgudes famílies,

S’apropa Setmana Santa, i com cada any des del Consell Esportiu de la Segarra us oferim la possibilitat de compaginar aquestes dates de festivitat amb els nostres Casals!

A sota teniu les setmanes disponibles de casal, i els preus.

Com inscriure’s al casal?

Per a inscriure els teus fills o filles has de realitzar els següents passos:

  1. Omplir el formulari de pagament que hi ha en aquesta pàgina i fer click a “següent”.
  2. Introduir les dades de la targeta per a realitzar el pagament, un cop la plataforma Redsys confirma el pagament, podeu imprimir el resguard i heu de prémer el botó “CONTINUAR” .
  3. Apareixerà una pàgina de confirmació del pagament i els formularis d’inscripció necessaris per a realitzar la inscripció. Heu d’emplenar tots els fulls de dades necessàries que apareixen en la pàgina. Cada cop que feu clic a “enviar” en un full, apareix un recuadre d’avís dient que el formulari s’ha emplenat correctament.
  4. *Opcional* Just a sota del recuadre d’avís hi apareix un enllaç (CLICK+HERE+TO+DOWNLOAD+PDF) on us podreu descarregar una còpia pdf amb les dades que heu emplenat.

Un cop emplenat el formulari de pagament i tots els fulls ja figurareu com a inscrits!

  • Per a gaudir del 10% de descompte en el segon germà, s’ha d’incriure primer el nen o nena que més setmanes participarà en el casal, deixant la casella “Té germans ja inscrits en aquest casal?” amb NO seleccionat i despres emplenar els fulls. Un cop el primer nen o nena està incrit, s’ha de tornar a emplenar aquest formulari amb les dades del germà o germana que participi les mateixes o menys setmanes que el/la primer/a nen/a, i seleccionar la casella “Té germans ja inscrits en aquest casal?” amb un SI i tot seguit escriure  el nom del nen o nena que heu inscrit primer.

    En cas de tres germans o més, poseu-vos en contacte amb infoces@ccsegarra.cat abans d’inscriure els nens.

Inscriu-te:

Casal setmana santa-GUISSONA - 35 €


Pare/Mare o Tutor


Nen/a

Si
No