CURSETS DE NATACIÓ ESTIU 24

TARROJA DE SEGARRA

Dels més petits als més grans, organitzats per edats i nivells.  Es treballen diferents conceptes i habilitats en funció de l’edat, per tal que els i les aprenents puguin  obtenir una autonomia a l’aigua mitjançant la natació. A més, l’últim dia dels cursets de natació es realitzarà una cloenda a tall de comiat i festa, per tal de celebrar tots junts els èxits assolits durant el transcurs d’aquests.

Durant l’aprenentatge de les principals habilitats dins l’aigua, és important que dividim en 3 etapes els coneixements que aniran adquirint durant els cursets de natació segons el seu nivell. Cal destacar que en totes les etapes sempre s’hi contempla un espai lúdic d’aprenentatge a través del joc.

ETAPA 1:

Objectiu: introduir a l’alumne en el medi aquàtic. Existeixen 4 elements bàsics per poder adquirir els primers coneixements dins l’aigua:

  1. Familiarització: acceptació de l’aigua
  2. Respiració: aprendre a variar la seva respiració dins l’aigua durant les primeres immersions.
  3. Flotació: l’alumne, sempre amb el suport de material de flotació, aprendrà a estabilitzar-se damunt l’aigua.
  4. Propulsió: l’alumne aprèn a desplaçar-se de forma autònoma amb suport o no de material.

ETAPA 2

Objectiu: introduir de forma progressiva la tècnica específica de cada modalitat. Durant aquesta etapa els alumnes aniran adquirint coneixements sobre els 3 estils principals de natació, el crol, l’esquena i la braça, a través d’exercicis globals i amb suport de material.

ETAPA 3

Objectiu: perfeccionar els 3 estils de natació introduint exercicis més complexos i de millora de la tècnica.

 

A continuació podeu realitzar la inscripció telemàtica al casal:

DESPRES DE REALITZAR LA INSCRIPCIO I FER CLIC AL BOTÓ ENVIA HEU DE CONTINUAR AMB EL FORMULARI PER A REALITZAR EL PAGAMANT QUE TROBAREU A CONTINUACIÓ, REBREU UN CORREU AMB LES SETMANES QUE US HEU INSCRIT:

A CONTINUACIÓ HEU DE REALITZAR EL PAGAMENT DEL NOMBRE DE SETMANES QUE US HEU INSCRIT:

NOMÉS CAL FER CLIC A QUE TENIU INSCRIT ALGÚN GERÀ AL SEGON O AL DE MENOR NOMBRE DE SETMANES PER TAL DE GAUDIR DEL DESCOMPTE DEL 10% PER AL SEGON GERMÀ.

EN CAS DE SER 3 GERMANS HEU DE FER CLIC A LA OPCÓ DE TENIU ALGUN GERMÀ INSCRIT A TOTS 3 I TINDREU UN 10% DE DESCOMPTE A TOTS 3

CURSETS DE NATACIÓ TARROJA 24 - 25 €


Pare/Mare o Tutor


Nen/a

Si
No