RÀNQUING PÀDEL SANT GUIM 23/24

INSTAL·LACIONS PÀDEL SANT GUIM

El rànquing de pàdel de Sant Guim, és una iniciativa que neix amb l’objectiu de gaudir del pàdel en forma de competició.
Aquest, estarà format per un total d’11 grups de 3 parelles en cada un (pot variar el nombre de grups, sempre seran de 3 parelles). Per tant, cada parella jugarà un total de 2 partits al mes.
Pel que fa al sistema de competició, el primer classificat de grup pujarà un grup, el segon classificat mantindrà el grup, i el tercer classificat baixarà un grup. D’aquesta manera totes les parelles jugaran amb altres parelles de nivells similars al llarg de la competició.
Aquesta, es desenvoluparà de novembre a juny (inclòs) amb l’objectiu de passar-ho bé i jugar partits de nivell similar.
Properament, rebreu tots els inscrits la normativa del rànquing i totes les orientacions necessàries abans de començar!

A continuació trobareu un breu formulari d’inscripció que haureu d’omplir tots els participants (els dos membres de cada parella)

El cost de l’assegurança es de 7€ per a tot el Ranquing, els que seleccioneu que voleu l’assegurança se us cobrarà amb la primera quota.

El pagament del Ranquing serà per domiciliació bancaria a finals de cada mes per un import de 10€/mensuals.

Inscriu-te:

  NOM I COGNOMS

  DNI

  Nº DE COMPTE ON DOMICILIAR MENSUALMENT L'IMPORT DEL RÀNQUING (10€)

  VOLEU FER L'ASSEGURANÇA ESPORTIVA AMB EL CONSELL ESPORTIU DE LA SEGARRA O VOLEU JUGAR EL RANQUING SOTA LA VOSTRA RESPONSABILITAT?

  Nº Targeta Sanitaria Individual

  Data de neixament:

  *Autoritzo al Consell Esportiu de la Segarra a domiciliar-me el rebut de l'import mensual del "Ranquing Pàdel Sant Guim" i afegir-me al grup de WhatsApp per tal de facilitar la informació relacionada amb el Rànquing

  NOM I COGNOMS DE LA PARELLA DE JOC

  Signatura